sitemap
صفحه اصلی > میز خدمت الكترونيك > بیانیه توافق سطح خدمت

بيانيه توافق سطح خدمت

مقدمه :
بدينوسيله بيانيه سطح توافق كليه خدمات تارنماي دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی رفسنجان را به اطلاع ميرساند:
هدف :
هدف از اين توافقنامه سطح خدمات اين است كه به منظور ارائه با كيفيت خدمات ارائه شده توسط دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، كيفيت تحويل كليه خدمات براي خدمت گيرندگان( متقاضيان / اشخاص حقيقي و حقوقي) مورد توافق قرار گيرد.
اين بيانيه، سطح توافق دو جانبه در خصوص اين خدمات و مسئوليت‌هاي سازماني را در صورت لزوم مشخص مي‌كند.
مسئوليت :
با عنايت به بخشنامه شماره ۲۴۴۵۲ مورخ ۱۳۹۷/۳/۱ رياست محترم جمهور ، تصويب نامه شماره ۱۱۲۷۱۲۸ مورخ ۱۳۹۵/۱۲/۲۸ شوراي اداري ،دستورالعمل شماره۱۵۳۸۵۸۸ مورخ ۷/۹/۱۳۶ بخشنامه شماره ۳۲۲۶۷ مورخ ۱۳۹۷/۱/۲۹ سازمان اداري و استخدامي كشور ، دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خدمات خود را به صورت الكترونيكي در اختيار خدمت گيرندگان قرار مي‌دهد. .
تعهدات :
تارنماي دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان امكان درخواست خدمات ، شكايات و همچنين دريافت نظرات و پيشنهادات متقاضيان گرامي را از طريق " میز خدمت الکترونیک " را فراهم نموده است
وبگاه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان بر مبناي پايداري زير ساخت هاي ارتباطي بصورت تمام وقت، در ۷ روز هفته و ۲۴ ساعت شبانه روز در دسترس متقاضيان /دستگاه اجرايي / اشخاص حقيقي و حقوقي گرامي بوده و در صورت بروز هرگونه اشكال و نقص فني از طريق اطلاعیه زمان هاي خروج از دسترس تارنما به متقاضيان اطلاع رساني خواهد شد.
هزينه ها و پرداخت ها :
در صورتي كه ارائه خدمات به متقاضي نياز به پرداخت هزينه باشد ، دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان پس از واريز هزينه هاي مربوط به خدمت توسط متقاضي نسبت به ارائه خدمات اقدام مي نمايد. شايان ذكر است ليست خدمات و هزينه هاي مرتبط با آن در منوي ميز خدمت اطلاع رساني شده است .
دوره عملكرد :
اين توافقنامه سطح خدمت تا تاريخ 1400/12/29 اعتبار دارد.

راهبرد مشارکت الکترونیکی     ♦ بیانیه حریم خصوصی  بیانیه توافق سطح خدمت    ♦ منشور اخلاقی  آموزش همگانی برای مهار کروناویروس

نظر سنجی آمار بازدیدکنندگان
در زمینه پیشگیری از کروناویروس کدام روش را بیشتر می پسندید؟

بنرهای تبلیغاتی در سطح شهر
آموزش از طریق رسانه همانند تلویزیون و رادیو