سه شنبه ٠١ مهر ١٣٩٩ -
صفحه اصلی
تماس با ما
sitemap
استفاده از لوازم آرايشي و بهداشتي غير مجاز = زيبايي موقت ، آسيب دائم ............. مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک = مقاوم شدن میکروبها + عدم درمان
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
نظر شما در مورد خدمات و نظارت های معاونت غذا و دارو چیست؟

عالی
خوب
ضعیف

 

صفحه اصلی > مدیریت امور غذایی و بهداشتی > معرفی پرسنل 

معرفی پرسنل


جناب آقای دکتر علی دینی


سمت: مدیر اداره نظارت بر مواد خوردنی،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی

رشته تحصیلی:  بیوتکنولوژی و علوم و صنایع غذایی

آخرین مدرک تحصیلی: Ph.D

رزومه: dr-ali-dini.pdf

سابقه خدمت: 14 سال


 

 


سرکار خانم افسانه مظفری


سمتکارشناس آرایشی و بهداشتی

رشته تحصیلی: بیوتکنولوژی میکروبی

آخرین مدرک تحصیلی: کارشناسی ارشد 

سابقه خدمت: 25 سال


  

سرکار خانم فرشته محبوبی



سمتکارشناس مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی

رشته تحصیلی: علوم و صنایع غذایی

آخرین مدرک تحصیلی: کارشناسی ارشد

سابقه خدمت: 18 سال

 

 

 

 

 

سرکار خانم فرزانه شعبانی


سمتکارشناس مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی

رشته تحصیلی:  علوم و صنایع غذایی

آخرین مدرک تحصیلی: کارشناسی

سابقه خدمت: 16 سال


 

 

 

 

جناب آقای احسان توسلی


سمتکارشناس مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی

رشته تحصیلی:  میکروبیولوژی

آخرین مدرک تحصیلی: کارشناسی 

سابقه خدمت: 14 سال

 

 


سرکار خانم فرزانه تیغ خورشید


سمتکارشناس مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی(نیروی طرح)

رشته تحصیلی:  علوم تغذیه

آخرین مدرک تحصیلی: کارشناسی 


 

سرکار خانم دکتر الهه رحیمی صباغ

 

سمتکارشناس اداره نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی(نیروی طرح)

رشته تحصیلی: دارو سازی

آخرین مدرک تحصیلی: دکترا

دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
 بازدید این صفحه : 3070
 بازدید امروز : 110
 کل بازدید : 560883
 بازدیدکنندگان آنلاين : 1
 زمان بازدید : 1/1719