• ..

  • ..

صفحه اصلی
تماس با ما
sitemap

       کمیته آموزشی آزمایشگاه کنترل مواد خوراکی، آشامیدنی ، آرایشی وبهداشتی با هدف شناسایی نیازهای آموزشی و مشخص کردن نحوه انجام و کنترل فعالیت های آموزشی آزمایشگاه به منظور ارتقاء و به روز نگه داشتن سطح دانش تخصصی و علمی پرسنل، مشغول فعالیت بوده و در این راستا موارد زیر به عنوان اهداف اصلی کمیته آموزشی  در نظر گرفته شده است  :

           1 - اعزام کارشناسان آزمایشگاه به دوره ها و کارگاه های آموزشی موسسات آموزشی

 2- اعزام کارشناسان آزمایشگاه به همایش ها و سمینارهای تخصصی داخلی

3-  برگزاری دوره ها وکارگاه های آموزشی با همکاری اساتید داخلی

4-  برگزاری دوره ها وکارگاه های آموزشی با همکاری اساتید مدعو

5-  برگزاری دوره های آموزشی غیر حضوری

6- هماهنگی و همکاری جهت  انجام کارآموزی و بازدید دانشجویان رشته های مرتبط با آزمایشگاه موادغذایی

7- آموزش  مسئولین فنی کارخانجات  مواد غذایی آرایشی  وبهداشتی

8- برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی برای کارشناسان دارویی و نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو

9- هماهنگی جهت شرکت کلیه پرسنل آزمایشگاه کنترل مواد غذایی در دوره های آموزشی ضمن خدمت 

 

 

 

 

 


  نظر سنجی آمار بازدیدکنندگان     
نظر شما در مورد خدمات و نظارت های معاونت غذا و دارو چیست؟

عالی
خوب
ضعیف

 

 

 بازدید این صفحه : 752
 بازدید امروز : 146
 کل بازدید : 345158
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 0.6406

 

 

 

آدرس:رفسنجان-بلوار طالقانی- معاونت غذا و دارو - کد پستی:

 تلفن:5-03434283702 نمابر:ایمیل:fdo@rums.ac.ir

 طراحی و اجراء مدیریت آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه
تمام تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان می باشد

Copyright © 2011 www.rums.ac.ir - All rights reserved

home | site map | about city | about university | rss