سه شنبه ٢١ آذر ١٣٩٦ -
صفحه اصلی
تماس با ما
sitemap
استفاده از لوازم آرايشي و بهداشتي غير مجاز = زيبايي موقت ، آسيب دائم ............. مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک = مقاوم شدن میکروبها + عدم درمان
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
نظر شما نسبت به صفحه معاونت غذا و دارو چيست؟

خوب
متوسط
ضعيف

 

صفحه اصلي > مدیریت آزمایشگاه مواد غذایی > تضمين كيفيت(QA) > كميته آموزش 

       کمیته آموزشی آزمایشگاه کنترل مواد خوراکی، آشامیدنی ، آرایشی وبهداشتی با هدف شناسایی نیازهای آموزشی و مشخص کردن نحوه انجام و کنترل فعالیت های آموزشی آزمایشگاه به منظور ارتقاء و به روز نگه داشتن سطح دانش تخصصی و علمی پرسنل، مشغول فعالیت بوده و در این راستا موارد زیر به عنوان اهداف اصلی کمیته آموزشی  در نظر گرفته شده است  :

           1 - اعزام کارشناسان آزمایشگاه به دوره ها و کارگاه های آموزشی موسسات آموزشی

 2- اعزام کارشناسان آزمایشگاه به همایش ها و سمینارهای تخصصی داخلی

3-  برگزاری دوره ها وکارگاه های آموزشی با همکاری اساتید داخلی

4-  برگزاری دوره ها وکارگاه های آموزشی با همکاری اساتید مدعو

5-  برگزاری دوره های آموزشی غیر حضوری

6- هماهنگی و همکاری جهت  انجام کارآموزی و بازدید دانشجویان رشته های مرتبط با آزمایشگاه موادغذایی

7- آموزش  مسئولین فنی کارخانجات  مواد غذایی آرایشی  وبهداشتی

8- برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی برای کارشناسان دارویی و نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو

9- هماهنگی جهت شرکت کلیه پرسنل آزمایشگاه کنترل مواد غذایی در دوره های آموزشی ضمن خدمت 

 

 

 

 

 

دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
 بازدید این صفحه : 569
 بازدید امروز : 700
 کل بازدید : 255068
 بازدیدکنندگان آنلاين : 9
 زمان بازدید : 0.8140