شنبه ٠١ مهر ١٣٩٦ -
صفحه اصلی
تماس با ما
sitemap
استفاده از لوازم آرايشي و بهداشتي غير مجاز = زيبايي موقت ، آسيب دائم ............. مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک = مقاوم شدن میکروبها + عدم درمان
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
نظر شما نسبت به صفحه معاونت غذا و دارو چيست؟

خوب
متوسط
ضعيف

 

صفحه اصلي > مدیریت آزمایشگاه مواد غذایی > توانمندی ها 

توانمندی های آزمایشگاه مواد غذایی  :

← انجام انواع آزمایشهای شیمی مواد غذائی.

← انجام انواع آزمایشهای میکروبیولوژی مواد غذائی.

 ← اندازه گیری انواع آفلاتوکسین ها در مواد غذائی به ویژه آفلاتوکسینهای گروه B,G در نمونه های صادراتی به اروپا.

← بازرسی از آزمایشگاههای کارخانجات تحت پوشش.

← بازرسی از آزمایشگاههای غیر دولتی همکار. 

← آموزش (سخت افزار و نرم افزار تجهيزات آزمايشگاهی, آموزش تئوري وعلمی روش های آزمون). 

← انجام پروژه های تحقيقاتی.

← توسعه نرم افزارهای تخصصي و ارتقاء تجهيزات آزمايشگاهی.

← تدوين استانداردهای ملي ايران درزمينه آلاينده های غذايی.

← تدوين  استانداردهای بين المللی درزمينه آلاينده های غذايی برای اولين بار در ايران (تعيين حد مجاز آفلاتوکسين درمغزهای درختي برای سازمان بين المللی مواد غذايی). 

← طراحی وراه اندازی روشهای آزمون در خصوصTrance Analysis .

← مشاوره درطراحي و تعريف پروژه های تحقيقاتي.

 

»» آزمايشگاه کنترل مواد غذائی رفسنجان با پديد آوردن و اجراي سيستم مديريت آزمايشگاهها ، بر مبناي استاندارد ISO/IEC 17025:2005 و اصول حرفه‌اي فعاليت‌هاي آزمايشگاهي ، سيستم مديريت كيفيت خود را مستند مي‌كند. اين سيستم ، همه فرآيندها و مسئوليت‌هايي را كه در ارتباط با فعاليت آزمايشگاه‌ها موضوعيت دارد ، تشريح مينمايد. اين سيستم تأييد خواهد كرد كه همه فرآيندهاي كاري ، برنامه‌ريزي شده و تحت كنترل هستند.

»» سيستم مديريت كيفيت و مستندات آن ، بر اساس تغييرات مرتبط با وضعيت فني ، قوانين ، وضعيت عملكرد ، انتظارات مشتري ، آموزش‌ها و انگيزش‌هاي كاركنان و همچنين سياست‌هاي كلان دانشگاه علوم پزشکی ، هرساله تجديد نظر و بازنگري‌ خواهند شد.

 
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
 بازدید این صفحه : 521
 بازدید امروز : 52
 کل بازدید : 216277
 بازدیدکنندگان آنلاين : 6
 زمان بازدید : 0.2670