يکشنبه ٢٨ آبان ١٣٩٦ -
صفحه اصلی
تماس با ما
sitemap
استفاده از لوازم آرايشي و بهداشتي غير مجاز = زيبايي موقت ، آسيب دائم ............. مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک = مقاوم شدن میکروبها + عدم درمان
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
نظر شما نسبت به صفحه معاونت غذا و دارو چيست؟

خوب
متوسط
ضعيف

 

صفحه اصلي > مدیریت آزمایشگاه مواد غذایی > خدمات قابل ارائه 

آزمايشگاه مواد غذائی رفسنجان به عنوان يكي از بهترين مراجع انجام آزمون‌هاي مرتبط با اندازه گيري سموم قارچي و آزمون هاي  اندازه گيري کمي در مقادير جزئي (Trance Analysis) و همچنين آزمونهای فيزيکی و شيميايی خشکبار ، توانايي ارائه خدمات را در زمينه هاي زيربه صورت روتين  دارا مي باشد:

اندازه گيری آفلاتوکسين گروهایB , G  در غلات. 

اندازه گيری آفلاتوکسين گروهای B, G  درخشکبار.

اندازه گيری آفلاتوکسين گروهایB , G  در دانه های خوراکی.

اندازه گيری آفلاتوکسين گروه M در شير.  

آزمونهای فيزيکی و شيميايی در انواع خشکبار.

انجام آزمونهای شیمی در انواع مواد غذائی. 

انجام آزمونهای میکروبیولوژی در انواع مواد غذائی.   

اين آزمايشگاه‌ با هدف افزايش سطح رضايت مشتريان خود ، از طريق ارايه خدمات آزمايشگاهي با كيفيت ، موارد زير را سرلوحه عملكرد خود قرار داده‌است :

به‌كارگيري افراد توانمند و داراي ‌صلاحيت در واحدهای مختلف آزمايشگاهی ، براي اطمينان از انجام صحيح و دقيق آزمون(ها).

ايجاد انگيزش ، ارتقاي سطح مهارت و كارايي كاركنان از طريق آموزش‌هاي سيستماتيك ، برنامه‌ريزي شده و مستمر .

توسعه دامنه فعاليت‌هاي مرتبط با آزمون‌هاي مرتبط ، از طريق انجام مطالعات و خريد تجهيزات .

ارتباط مناسب با تأمين‌كنندگان و پيمانكاران ‌صلاحيت‌دار .

بهبود مستمر در مجموعه فعاليت‌ها و عملكرد‌هاي آزمايشگاه .

پيگيري به ‌موقع و مناسب شكايات رسيده از سوي مشتريان و ارزيابي رضايت مندي آنان.

پيشگيري کاهش ريسکهاي خطر و جنبه هاي زيست محيطي موجود در آزمايشگاه .

 
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
 بازدید این صفحه : 546
 بازدید امروز : 45
 کل بازدید : 243874
 بازدیدکنندگان آنلاين : 6
 زمان بازدید : 0.7050