سه شنبه ٠٤ مهر ١٣٩٦ -
صفحه اصلی
تماس با ما
sitemap
استفاده از لوازم آرايشي و بهداشتي غير مجاز = زيبايي موقت ، آسيب دائم ............. مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک = مقاوم شدن میکروبها + عدم درمان
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
نظر شما نسبت به صفحه معاونت غذا و دارو چيست؟

خوب
متوسط
ضعيف

 

صفحه اصلي > مدیریت آزمایشگاه مواد غذایی > معرفی و تاریخچه 

معرفی و تاریخچه : 

     آزمایشگاه کنترل مواد غذایی ، آشاميدني ، آرايشي و بهداشتي يکی از واحدهای تابعه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی میباشد که در سال1377 ، اولين فعاليت خود را با کنترل آفلاتوکسين در انواع مواد غذايی که يکی ازمطرح ترين و مهمترين گروه آلاينده های غذايی می باشد ، آغاز نموده است . در ابتدا تنها با یک دستگاه HPLC در بخش سم شناسی در زمینه صادرات پسته و مغز پسته و صدور گواهی جهت صادرات به اروپا فعالیت خود را آغاز نموده و هم اکنون با استقرار دستگاههای متعدد و پیشرفته مطابق با آخرین دستاوردهای روز در تمامی بخشهای آزمایشگاه و ساختمانی مناسب و تمامی واحد ها  از توانائی های  بسیار  بالائی در زمینه کنترل مواد غذایی خصوصا کنترل محـصولات کـارخانه ای کارخانجات تاسیس شده در رفسنجان برخوردار می باشد. با توجه به اینکه شهر رفسنجان  به اقتضای  محیط و شرایط جغرافیایی مناسب  مهمترین قطب تولید پسته در کشور محسوب می شود . یکی از مراکز مهم صادرات پسته نیز     می باشد. بدین منظور با مجهز شدن بخش سم شناسی آزمایشگاه مواد غذایی به پیشرفت ترین و دقیق ترین دستگاهها در زمینه انجام آزمایشهای جدا سازی و تشخیص میزان آفلاتوکسین  و همچنین به کار گیری پرسنل و کارشناسان مجرب و متخصص و آشنا به فن آوری روز  نه تنها یکی از منحصر به فرد ترین آزمایشگاهها در کشور بلکه در سطح جهان محسوب می گردد.

  آزمايشگاه­ کنترل مواد غذائی رفسنجان با پديد آوردن و اجراي سيستم مديريت آزمايشگاه­ها ، بر مبناي استاندارد ISO/IEC 17025:2005 و اصول حرفه‌اي فعاليت‌هاي آزمايشگاهي ، سيستم مديريت كيفيت خود را مستند مي‌كند. اين سيستم ، همه فرآيندها و مسئوليت‌هايي را كه در ارتباط با فعاليت آزمايشگاه‌ها موضوعيت دارد ، تشريح مي­نمايد. اين سيستم تأييد خواهد كرد كه همه فرآيندهاي كاري ، برنامه‌ريزي شده و تحت كنترل هستند.

   مهمترين وظيفه آزمايشگاه ، كنترل بهداشت و سلامت مواد غذائي (خوردني و آشاميدني) و مواد آرايشي و بهداشتي از نظر كيفيت فيزيكي و شيميائي و ميكربيولوژي و ارگانولپتيك  مي باشد .

آزمايشگاه كنترل مواد خوراکی،آشامیدنی ،آرايشي و بهداشتي شهرستان رفسنجان در حال حاضر به 3 بخش عمده تقسيم بندي مي شود :

1- بخش شيمي 

2- بخش ميكروبيولوژي  

3- بخش سم شناسي 

 

 

دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
 بازدید این صفحه : 712
 بازدید امروز : 60
 کل بازدید : 217932
 بازدیدکنندگان آنلاين : 6
 زمان بازدید : 0.6450